Om oss

Simen Rød Sandve

Simen er for tiden ansatt som forsker på Institutt for husdyrfag ved NMBU der han jobber med ulike aspekter av laksegenetikk og genomevolusjon. Simen har tidligere jobbet ved Institutt for plantevitenskap med sekvensering og analyse av hvetegenomet i tillegg mer generelle problemstillinger omkring klimatilpasning og evolusjon.

 

Torgeir R. HvidstenTorgeir R. Hvidsten

Torgeir er professor i bioinformatikk på Instituttet for kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved NMBU. Torgeir bruker datamaskiner og store datamengder for å forstå geners samspill i regulatoriske nettverk, hvordan slike nettverk har evolvert og hvordan de gir opphav til egenskaper karakteristiske for arter og individer.

Webside: http://trhvidsten.org
Twitter: https://twitter.com/TRHvidsten

 

siri-fjellheimSiri Fjellheim

Siri er førsteamanuensis ved Institutt for plantefag. Siri er opptatt av økologi og evolusjon og bruker genetiske verktøy for å forstå prosesser naturen. Spesielt er hun opptatt av hvordan organismer tilpasser seg sitt miljø og hvilke genetiske mekanismer som ligger under. Siri er veldig glad i blomster og det er da naturlig at blomstringstid er hennes spesialområde.

 

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.