NMBU er med på å sette agendaen: “Grønt skifte” – Årets nyord

I dag annonserte Språkrådet at “grønt skifte” er årets nyord. I begrunnelsen heter det at uttrykket har preget nyhetsbildet gjennom hele året, og at det har etablert seg som et fast uttrykk i det norske språk. Dette er virkelig til å begeistres over.

På NMBU har vi et uttalt mål om å bidra til det grønne skiftet, og et raskt søk på Google viser med all tydelighet at NMBU har bidratt til å sette agendaen og berede grunnen for Årets nyord. 6070 treff for grønt skifte og NMBU. Som jeg skrev på bloggen i mai: Vi girer om for grønt skifte!

Vi er selvsagt mest opptatt av å bidra til at det grønne skiftet skal skje: Med kunnskapen, med de kompetente kandidatene, med de nye løsningene og den engasjerende formidlingen. Men det er ikke til å stikke under en stol at vi også vil ta posisjon, og bidra til å sette agenda. Det gjør vi: Hurra for årets nyord, GRØNT SKIFTE!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *