En festdag med nye og gamle studenter: Immatrikulering og årsfest

Vi kaller det ofte årets vakreste dag, og det ble det i år også! Den 21. august var den store festdagen på NMBU med både immatrikulering av nye studenter, og årsfest for jubilanter.

Vi immatrikulerte 1100 nye studenter på NMBU, og det er helt fantastisk å få lov til å ta hver enkelt av dem i hånden og ønske dem velkommen med en rose. Vi er både glade, stolte og ydmyke over at alle disse flotte unge menneskene har valgt NMBU som studiested. Vi vil gjøre vårt ytterste for å innfri deres forventninger, og for å ruste dem for et yrkesliv der de skal løse noen av de virkelig store utfordringene verden står overfor. Vi har allerede, og med glede, merket oss at det er stort engasjement blant de nye. Jeg får høre at de er aktive i læringssituasjonen fra første stund, og samtidig er det meldes det om rekordmange nye medlemskap på Studentsamfunnet. Dette blir bra!

Du kan lese mer om immatrikuleringen her. Jeg anbefaler også å sjekke #mittNMBU på Instagram og andre sosiale medier. Det var utrolig mange fine bilder som ble delt fra immatrikuleringen.

Under ser du et «behind the scenes»-bilde av et spent rektorat, dekaner og instituttledere før prosesjonen på Immatrikuleringen.

IMG_2621_ikkesnudd

 

Senere på kvelden kunne vi ønske velkommen til våre 40-, 50-, 60-, og 70-årsjubilanter fra tidligere NLH. Vi hadde en skikkelig festaften, med middag, taler og sang. Kveldens absolutte høydepunkt var talen til vår 70-årsjubilant, Karl Alf Løken, immatrikulert i 1945. Ikke bare var talen knakende god, men Løken var eneste taler som klarte seg uten manus. Imponerende. På bildet ser du ham sammen med studentleder Pål Adrian Clausen Ryen og undertegnede.

image1

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *